Special Olympics

Twente is op 10 tot en met 12 juni 2022 trotse gastheer van een bijzondere sportieve happening: Special Olympics Nationale Spelen Twente 2022. Het grootste landelijke sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking. In elk van de veertien Twentse gemeenten vindt straks minimaal één sportevenement plaats. 

Special Olympics Nederland maakt deel uit van een wereldwijde beweging in 170 landen die zich inzet om het leven van mensen met een verstandelijke beperking te verbeteren door middel van het organiseren van sportevenementen. Naast de vele gezondheidsvoordelen geeft Special Olympics de sporters een kans om te stralen op een podium. Een podium dat hen meer zelfrespect en zelfvertrouwen geeft. Zij worden mondiger, zelfstandiger en leren opkomen voor hun eigen belangen. Daarmee verbetert de kwaliteit van hun leven en neemt hun geluksgraad toe. 

Binnen de projectorganisatie ben ik als productie manager verantwoordelijk voor sponsoring, het Special Olympics Dorp, de catering, ICT, accreditatie en side events. 

Wil jij sponsor worden van dit bijzondere sportevenement? Bekijk hiernaast de sponsorbrochure!

Ga terug naar home